Start 5000MB SSD

 • Uitsluitend SSD
 • Alle versies PHP
 • Gratis SSL en SSH
 • € 4.50 per maand

Meer informatie

Super 15000MB SSD

 • Uitsluitend SSD
 • Alle versies PHP
 • Gratis SSL en SSH
 • € 7.50 per maand

Meer informatie

Mega 30000MB SSD

 • Uitsluitend SSD
 • Alle versies PHP
 • Gratis SSL en SSH
 • € 12.50 per maand

Meer informatie

Waarom Wned

Prijslijst domeinnamen

Wij hebben de belangrijkste 10 punten waarop wij onze concurrentie verslaan voor u op een rijtje gezet!

1. Wij zijn de goedkoopste
Wij zijn de goedkoopste webhoster van Nederland en België welke zo veel extra services, webruimte en dataverkeer bij de pakketten bij de pakketten levert, standaard! Komt u elders goedkoper tegen dan krijgt u van ons het gehele pakket het eerste jaar gratis. (vergelijkbare totaalpakket)

2. Wij zijn - net zoals uw website - uitstekend bereikbaar
Onze gemiddelde reactietijd op uw support ticket is 30 minuten. Dat is pas service.

3. De meeste capaciteit en snelheid
Wned groeit snel, en mede door deze snelle groei en onze grote pakketten hebben wij onze infrastructuur geoptimaliseerd om zo veel mogelijk dataverkeer en snelheid aan te kunnen bieden. Hier profiteert u als klant van: ons netwerk beschikt momenteel over meer dan 15 Tbps aan capaciteit naar buiten toe.

4. De meeste mogelijkheden
Standaard proberen wij onze pakketten zo uitgebreid mogelijk op te leveren. We ondersteunen PHP5, Perl en nog veel meer. Als professionele webmaster bent u bij ons aan het goede adres. Ook op het gebied van databases bieden wij onbeperkte mogelijkheden.

5. Wij helpen u met uw website!
We bieden vanuit het Controle Paneel meer dan 70 standaard met 1-klik te installeren scripts aan, u kunt hierbij denken aan een website, webshop, gastenboek, forum, bezoekersteller enzovoords.

6. Wij zorgen voor back-ups van uw website
Wij zorgen er voor dat er altijd een back-up van uw website beschikbaar is. Dagelijks maken wij back-ups van al onze servers op. Bij problemen kunnen wij dus altijd een back-up van uw e-mail en website terug plaatsen, een veilig gevoel. Het is natuurlijk wel aan te raden om zelf ook back-ups van uw website bij te houden. (Let op: Onze back-ups zijn alleen voor intern gebruik, en kunnen niet op verzoek worden teruggezet.)

7. De meest vriendelijke helpdesk!
Al onze medewerkers gaan elke dag met een lach op hun gezicht naar hun werk! En dat merkt u in onze reacties. Niet overtuigd? Neem eens vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

8. Alles gaat real-time
Of het nu om een domeinnaam aanvragen gaat, het aanpassen van de nameservers of het stopzetten van diensten. Bij Wned gaat alles real-time! Dit is voor ons een grote kostenbesparing en voor u als klant is alles direct zonder tussenkomst van een van onze medewerkers geregeld. Makkelijker kan niet, toch?

9. Alles in eigen beheer
Wij proberen als professionele webhoster alles in eigen hand te houden. Zo zijn alle servers en netwerk apparatuur onze eigendom maar zijn wij ook direct partner van onze software leveranciers (in tegenstelling tot vele andere providers, hierdoor hebben wij ook sneller ondersteuning bij problemen) en zijn wij direct registrar van veel domeinnaam extensies!

10. Wij houden u op de hoogte
Door onze klanten continue op de hoogte te houden weet u als klant wat er speelt binnen Wned en wat voor diensten of verbeteringen u op korte termijn kunt verwachten. Dit doen wij middels onze Nieuwsbrief, Klantenpanel en persoonlijk contact.