Uw website, database of e-mail restoren

Oplossing

Uw website, database of email restoren

In DirectAdmin (uw controlepaneel) ziet u onderaan een link naar "Herstel backups" waarop u klikt.

Restore website Wned

Selecteer nu uw gewenste hersteldatum.

Selecteer nu wat u wil herstellen. U kunt alles apart of meerdere tegelijk selecteren. Zodra u uw keuze heeft gemaakt selecteert u "Ik weet het zeker-" en vervolgens de knop, herstel.

Onder de knop "Takenlijst" ziet u wat u gaat herstellen. "queued" betekend, staat in de wacht en "running" betekend, herstel loopt op dit moment. Omdat er meerdere herstel aanvragen gedaan kunnen worden door andere gebruikers kan het heel even duren voor queued vervangen wordt door running. Uw herstel wordt op volgorde gestart om overbelasting van de backup-server te voorkomen. We spreken hier dan over, enkele minuten. De backup-servers zijn zeet snelle SSD servers en hebben een directe verbinding met de webservers. Het kan dan ook niet lang duren voor de wachtrij verwerkt is.

Zodra alle taken op "finished" staan is de herstel compleet.

Graag willen wij u vragen hoe tevreden u met Wned bent. U kunt uw ervaring met Wned plaatsen op https://www.ispgids.com/deelervaring/wned Bij voorbaat dank voor uw bijdrage.