Storingen en informatie

Oplossing

Er zijn op dit moment geen serverstoringen bekend

Informatie!

02-02-2018 | IPv6 op alle andere servers

IPv6 is succesvol afgerond op de eerste server, zie voorgaand bericht. Aankomende week, en vanaf aankomende nacht gaan we starten met de installatie op alle servers. De downtime op de eerste server is minder dan 1 minuut geweest. We zullen om deze reden dan ook geen mailing versturen zoals bij de eerste server. Zodra alle servers gereedd zijn zullen we dit op deze pagina gaan melden.

Informatie! (succesvol afgerond)

01-01-2018 | IPv6 op server 185.104.28.39 (server39.witxl.nl)

Op 01-02-2018 tussen 22:00 en 01:00 gaan we op server 39 IPv6 installeren. Deze installatie is op de achtergrond al op test servers getest en draait succesvol. We verwachten dan ook geen langdurige storingen.

De server kan even offline zijn tijdens deze installatie maar dit is voor korte duur en of enkele keren voor korte duur. IPv6 zal naar verwachting meteen goed werken maar vooralsnog is het een test fase. Uw website (s) zullen hierdoor geen problemen ondervinden.

Zodra alle testen succesvol zijn verlopen zullen we alle servers voor 1 maart voorzien van IPv6.

Informatie!

29-10-2017 | 13:55u: Door een stroomstoring zijn alle server overgegaan op noodstroom. Dit heeft 3 minuten geduurd. De datacenter gaat nu de stroomstoring verhelpen. Het kan dus voorkomen dat dit merkbaar is.

Informatie!

05-10-2017 | 12:00u: We hebben onze back-upservers gemigreerd naar een snellere server met meer ruimte. Doordat de back-upservers vol raakten hebben we besloten deze volledig te vervangen. De vervanging is volledig afgerond op 5-10-2017. Het kan gebeuren dat u enkele- of meerdere dagen mist. Uiteraard laten we de oude back-upservers nog draaien tot 5-11-2017 zodat we voor u deze nog kunnen restoren indien nodig. U kunt ons hierover dan een email sturen zodat wij dit voor u kunnen realiseren. Alle volgende back-ups worden vanaf vandaag volledig bewaard op onze nieuwe servers. Omdat er niets verloren- of offline gaat hebben we besloten dit niet te mailen.

Ervaringen over Wned staan op ISPGids.nl. Uiteraard mag u ook een ervaring plaatsen over Wned. Hiermee helpt u ons en klanten met eerlijke ervaringen over Wned.

ISPGids.nl Logo

Artikel details

Artikel ID: 43

Categorie: Knowledgebase