PHP versie aanpassen in DirectAdmin (Versie 4 t/m 8)

Je PHP versie aanpassen doe je in DirectAdmin via "Select PHP version"
(PHP versie 4 t.m. 8+)

Zodra je daar bent zie je bovenaan staan "Current PHP version" Daarnaast staat je huidige versie en kun je aanpassen naar de versie welke je wenst/ nodig hebt. Druk daarna op "Set as Current" Na enkele minuten is je geselecteerde PHP versie actief. Wekt je website dan niet meer? dan kan het zijn dat je website niet geschikt is voor de geselecteerde versie of je website heeft een update nodig. In alle gevallen kun je de versie herstellen maar je kan ook 1 of meer versies lager proberen tot je website weer werkt. Hoe hoger de versie hoe beter deze werkt en beveiligd is.

(let op! het kan gebeuren dat je nieuwere versies ziet dan de aangegeven versies in onze screenshot. Alle geïnstalleerde versies zijn getest en werken allemaal naar behoren)

Klanten beoordelen ons

Volg ons ook op

Wned.nl

Op weg naar jouw eigen online succes. Zoek of verhuis je domeinnaam, bouw je eigen website en maak er een succes van. Met onze snelle servers en klantenservice maken wij dit mogelijk.