SSH toegang bij Wned

SSH WnedLet op! SSH is beschikbaar zoals hieronder beschreven. Echter staat deze niet standaard aan op alle users om misbruik te voorkomen. Neem hiervoor contact met ons op zodat we SSH voor je kunnen activeren.

Bij Wned heb je de mogelijkheid om in te loggen via SSH op je eigen account. Dit doe je met dezelfde loggegevens welke je gebruikt bij het inloggen op DirectAdmin.

** Let op: deze optie is alleen beschikbaar voor pakketten vanaf het Start Hosting Pakket. Alle lagere pakketten zijn uitgesloten voor SSH. Als je gebruik wilt maken van SSH, dien je een upgrade aan te vragen naar minimaal een Start Hosting Pakket.

Een veelgebruikt programma voor SSH is Putty en Winscp

Om verbinding te maken gebruik je jouw server IP (Poort 7685) poort 22 werkt niet.
Om in te loggen gebruikt je jouw DirectAdmin loginnaam en wachtwoord.

Zodra de verbinding gemaakt is kunt u werken via SSH (root) in uw eigen omgeving. Alle users zijn vanzelfsprekend afgeschermd van elkaar. Je kunt dus niet bij een andere user komen maar een andere user kan ook niet in jouw account.

SSH (root) is alleen geschikt voor mensen met kennis van root-access.

Het gebruik van SSH (root) is geheel voor eigen risico. Wned geeft hierin geen ondersteuning en gaan er ook vanuit dat je weet hoe je met root om moet gaan.

Indien je nog geen toegang hebt kun je contact opnemen met ons zodat we dit voor je kunnen activeren volgens de voorwaarden welke beschreven is bij " ** Let op! "