De kennisbank is een collectie van antwoorden op vaak gestelde vragen (FAQ) en artikelen. U kunt de artikelen waarin u geïntereseerd bent in deze categorie of in de sub-categorieën lezen

Mail over SSL (encrypted email)

Antwoord:

Als u de DirectAdmin pagina opent, (u hoeft niet in te loggen) via http://[uw-eigen-domeinnaam].nl:2222 dan ziet u in de browserbalk een domeinnaam, genaamd, https://server**.witxl.nl (** staat voor een server nummer) Dit is de SSL hostname. De hostname (zonder https:// en extra tekens/ streepjes achter de domeinnaam, dus alleen server**.witxl.nl) zet u uw in en uitgaande mail en activeert SSL/ TLS. Zodoende mailt u volledig over SSL.

Poort inkomende mail over SSL is "993"
Poort uitgaande mail over SSL is "465" (advies)
Poort uitgaande mail over TLS is "993"

"(Mocht dit niet werken raden wij u aan om uw emailadres te verwijderen uit uw mailprogramma. Voornamelijk Macmail wil nog wel eens de nieuwe settings weigeren te accepteren door cached data op uw Macbook/ iPhone/ iPad)"

Loginpage-for-SSL-server-IP

Graag willen wij u vragen hoe tevreden u met Wned bent. U kunt uw ervaring met Wned plaatsen op https://www.ispgids.com/deelervaring/wned Bij voorbaat dank voor uw bijdrage.