De kennisbank is een collectie van antwoorden op vaak gestelde vragen (FAQ) en artikelen. U kunt de artikelen waarin u geïntereseerd bent in deze categorie of in de sub-categorieën lezen

Mail over SSL (encrypted email)

Antwoord:

Als u de DirectAdmin pagina opent, (u hoeft niet in te loggen) via http://[uw-eigen-domeinnaam].nl:2222 dan ziet u in de browserbalk een domeinnaam, genaamd, https://server**.witxl.nl (** staat voor een server nummer) Dit is de SSL hostname. De hostname (zonder https:// en extra tekens/ streepjes achter de domeinnaam, dus alleen server**.witxl.nl) zet u uw in en uitgaande mail en activeert SSL/ TLS. Zodoende mailt u volledig over SSL.

Poort inkomende mail over SSL is "993"
Poort uitgaande mail over SSL is "465" (advies)
Poort uitgaande mail over TLS is "993"

Loginpage-for-SSL-server-IP

Graag willen wij u vragen hoe tevreden u met Wned bent. U kunt uw ervaring met Wned plaatsen op https://www.ispgids.com/deelervaring/wned Bij voorbaat dank voor uw bijdrage.