Mail over SSL (encrypted email)

Oplossing

Als u de DirectAdmin pagina opent, (u hoeft niet in te loggen) via http://[uw-eigen-domeinnaam].nl:2222 dan ziet u in de browserbalk een domeinnaam, genaamd, https://server**.witxl.nl (** staat voor een server nummer) Dit is de SSL hostname. De hostname (zonder https:// en extra tekens/ streepjes achter de domeinnaam, dus alleen server**.witxl.nl) zet u uw in en uitgaande mail en activeert SSL/ TLS. Zodoende mailt u volledig over SSL.

Poort inkomende mail over SSL is "993"
Poort uitgaande mail over SSL is "465" (advies)
Poort uitgaande mail over TLS is "993"

"(Mocht dit niet werken raden wij u aan om uw emailadres te verwijderen uit uw mailprogramma. Voornamelijk Macmail wil nog wel eens de nieuwe settings weigeren te accepteren door cached data op uw Macbook/ iPhone/ iPad)"

Loginpage-for-SSL-server-IP

Ervaringen over Wned staan op ISPGids.nl. Uiteraard mag u ook een ervaring plaatsen over Wned. Hiermee helpt u ons en klanten met eerlijke ervaringen over Wned.