Start reseller pakketten

Super reseller pakketten

Kies uw gewenste pakket.
Facturatie 1, 3, 6, 12 en 24 maanden.

Mega reseller pakketten

Kies uw gewenste pakket.
Facturatie 1, 3, 6, 12 en 24 maanden.

Reseller pakket 5 | €42.70 per maand

Bestellen

Ingebouwd ticket systeem
Oversellen toegestaan
100% white label
Private nameservers
Wordpress ondersteuning
Joomla ondersteuning
Magento ondersteuning
phpBB ondersteuning
PHP 5.0 t/m PHP 7+
Zend ondersteuning
IonCube ondersteuning
CGI
Perl
.htaccess (mod_rewrite) ondersteuning
Cronjobs Onbeperkt
MySQL 5.1  
MySQL databases Onbeperkt
Externe MySQL databases  
E-mail adressen Onbeperkt
E-mail forwarders Onbeperkt
E-mail autoresponders Onbeperkt
Catch-all e-mail adressen Onbeperkt
FTP accounts
Dagelijkse back-up
One-click back-up
WebAlizer statistieken
Toegang tot raw logs:
Adult content toegestaan

Specificaties

Wij bewaken uw website met PatchmanPatchman

Schrijfruimte 15000MB
Dataverkeer 100 Gig
Aantal gebruikers 200
Domeinen hosten 200
Subdomeinen Onbeperkt!
Controle paneel (demo) DirectAdmin
Installatron

Wned biedt goedkope reseller hosting pakketten in Nederland en België aan voor klanten die volledige controle willen. Met een reseller hosting account kunt u meerdere gebruikers aanmaken, zo kunt u bijvoorbeeld anderen reseller hosting aanbieden. Met een reseller pakket heeft u dus meer controle over uw eigen websites en over de websites van uw klanten. Al onze reseller pakketten zijn 100% white label: Uw klanten zullen nergens een verwijzing naar Wned vinden. De reseller pakketten van Wned zijn de ideale oplossing voor kleine én grote bedrijven. Al onze systemen zijn erg geavanceerd en goed schaalbaar om zo aan uw eisen te kunnen voldoen.

Omdat Wned één van de grootste hosting bedrijven van Nederland en België is hebben wij de kennis en personeel om u een betere kwaliteit aan te bieden voor een lagere prijs. Zo is ons reseller hosting platform erg geavanceerd. Al onze reseller hosting servers staan in een high availability cloud. Hierdoor kunnen wij betere snelheden en uptimes garanderen dan wie dan ook! Mocht een server bijvoorbeeld plotseling uitvallen dan wordt dit automatisch opgevangen door andere servers waardoor er er geen downtime is! Verder is alle data op een volledig redundante SAN opgeslagen en iedere SAN is uitgerust met RAID-60 schijfconfiguratie waardoor uw data veiliger is dan ooit. Ook zijn al onze reseller hosting servers voorzien van workload balancing: Een server wordt op basis van de huidige drukte automatisch het nodige vermogen gegeven.

Wned is een snel groeiend, innovatief en dynamisch bedrijf dat geen seconde stil staat en zich continu blijft verder ontwikkelen om u altijd het beste product tegen de laagste prijs te kunnen aanbieden.