Start 5000MB SSD

 • Uitsluitend SSD
 • Alle versies PHP
 • Gratis SSL en SSH
 • € 6.20 per maand

Meer informatie

Super 15000MB SSD

 • Uitsluitend SSD
 • Alle versies PHP
 • Gratis SSL en SSH
 • € 9.29 per maand

Meer informatie

Mega 30000MB SSD

 • Uitsluitend SSD
 • Alle versies PHP
 • Gratis SSL en SSH
 • € 13,77 per maand

Meer informatie

Financieel

U kunt uw facturen betalen d.m.v. iDEAL, Creditcard, Bankontackt/Mister Cash, Sofort Banking, Bitcoin Paypal, betaling via de bank (Nederland: Rabobank. België: KBC-bank), en automatisch incasso.

Betaalt u digitaal, dan is uw factuur direct voldaan en word ook binnen 10 minuten per mail aan u bevestigd. Betreft dit een nieuwe aansluiting, dan krijgt u ook binnen 10 minuten uw betaalbevestiging incl. alle aansluitgegevens.

Betaalt u per bank, dan kan dit tot maximaal 24 uur duren voor u uw bevestiging / aansluitgegevens binnen hebt.

Betaalt u via automatisch incasso!, wij incasseren de 5é en de 20é van de maand, of de eerstvolgende werkdag na data. Nieuwe klanten worden 10 dagen na betaling aangesloten. Bestaande klanten worden direct aangesloten, afhankelijk van betaalgedrag.

Automatisch incasso kunt u doorgeven via https://www.wned.nl/Klanten Tenzij anders overeengekomen, dienen betalingen te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum, hetzij met iDEAL, hetzij door middel van een vooruit betaling of automatisch incasso. Alle facturen worden op de 1é van de maand verstuurd met een minimum van 1 maand voor einde contractdatum.

Voorbeeld: Doet u een aanvraag op 1 maart dan zal de volgende factuur van 12 maand bij u binnen komen op 1 februari. Doet u een aanvraag op 31 maart, dan ontvangt u ook op 1 februari de factuur voor de volgende periode van 12 maand. Dit betekend dat u 1 tot 2 maand voor einde contractdatum gefactureerd kan worden. U dient tenminste 1 maand (30 dagen) voor einde contractdatum aan ons door te geven als u niet wenst te verlengen.

Indien u de volgende factuur heeft ontvangen en deze is nog voor de 1 maand opzegtermijn en u wenst te stoppen dan kunt u dit aan ons doorgeven zodat we de factuur voor u kunnen laten vervallen. U dient dit door te geven via https://www.wned.nl/Klanten

Kunt u uw factuur niet op tijd voldoen, dit kan de beste overkomen, geef dit dan aan en wij zullen contact met u opnemen voor een betaal afspraak.

Wij zullen u nooit om de reden vragen, wij gaan er vanuit als u ons een verzoek tot uitstel vraagt dit terecht is.

Neem in dit geval contact op via het contact formulier

Artikel 18 Algemene voorwaarden

 18. Tenzij schriftelijk anders overeengekomen, dienen betalingen te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum, hetzij met iDEAL, hetzij door middel van een vooruitbetaling. Alle facturen worden op de eerste van de maand verstuurd met een minimum van één maand voor einde contractdatum.

Voorbeeld: Doet u een aanvraag op 1 maart dan zal de volgende factuur voor een periode van twaalf maanden verzonden worden op 1 februari. Doet u een aanvraag op 31 maart, dan ontvangt u ook op 1 februari de factuur voor de volgende periode van twaalf maanden. Dit betekent dat u één tot twee maanden voor einde contractdatum gefactureerd kunt worden.

U dient tenminste één maand (30 dagen) voor einde contractdatum aan ons door te geven dat u niet wenst te verlengen. Indien u de volgende factuur reeds heeft ontvangen en deze is nog voor de één maand opzegtermijn en u wenst te stoppen dan kunt u dit aan ons doorgeven zodat we de factuur voor u kunnen laten vervallen. U dient dit door te geven via http://www.wned.nl/KlantenAlle prijzen zijn exclusief 21% BTW. Zakelijke klanten buiten Nederland maar wel binnen de Europese Unie en alle klanten buiten de Europese Unie betalen automatisch geen BTW.