Start 5000MB SSD

 • Uitsluitend SSD
 • Alle versies PHP
 • Gratis SSL en SSH
 • € 6.42 per maand

Meer informatie

Super 15000MB SSD

 • Uitsluitend SSD
 • Alle versies PHP
 • Gratis SSL en SSH
 • € 9.59 per maand

Meer informatie

Mega 30000MB SSD

 • Uitsluitend SSD
 • Alle versies PHP
 • Gratis SSL en SSH
 • € 14,25 per maand

Meer informatie

Verhuizen van uw domeinnaam

Het overzetten van een domeinnaam gaat vrij simpel, u vraagt een verhuiscode aan bij uw huidige domeinnaam registrar. Deze verhuiscode voert u in bij uw bestelling op onze website www.wned.nl. U dient dan rekening te houden met realtime registreren/ verhuizen. Op het moment dat u de betaling verricht via iDEAL dan zal de verhuizing direct beginnen en binnen enkele uren is uw domeinnaam verplaatst naar ons en uw huidige website is dan niet meer zichtbaar bij de oude provider. Binnen enkele minuten krijgt u alle gegevens per mail binnen waarin alle logingegevens staan. Hiermee kunt u uw website en eventuele database uploaden. Om veiligheidsredenen is het niet mogelijk om de website vooraf te bekijken zonder dat uw domeinnaam actief is of door is verwezen.

U kunt ook eerst een verhuizing aanvragen zonder verhuiscode, ook dan ontvangt de logingegevens en zodra u uw bestanden op de server hebt geplaatst en uw e-mail adressen zijn aangemaakt kunt u de verhuiscode naar ons toezenden, verhuiscode@wned.nl. Geeft hierbij duidelijk aan om welke domeinnaam (en) het gaat met daarachter de bijhorende verhuiscode.

Heeft u nog geen verhuiscode, dan kunt u deze opvragen bij uw huidige domeinnaam registrar. Zonder deze verhuiscode kunnen wij de verhuizing niet doorzetten en uw domeinnaam blijft dan online bij uw huidige registrar.

Houdt u er rekening mee dat u zelf uw eventuele producten bij uw vorige provider NA de verhuizing opzegt?

Een verhuiscode kan heten, een TOKEN voor een .nl of een EPP voor alle overige extensies. Bij zommige extensies vragen wij de verhuiscode voor u aan, bijvoorbeeld een .be. Alle verhuiscodes worden naar het e-mail adres gestuurd welke bij de registrar bekend is.

Verhuizen .nl

Bij het verhuizen van .nl-domeinnamen hebben wij je verhuiscode (token) nodig. Deze verhuiscode ontvang je van je huidige provider wanneer je je overeenkomst met hen beëindigd. Je kunt de verhuiscode invoeren tijdens het bestelproces via onze shop.

Verhuizen .com-, .net-, .org-, .info- en .biz-domeinnamen

Bij de verhuizing van .com-, .net-, .org-, .info- en .biz-domeinnamen hebben wij ook een verhuiscode (Auth-ID) nodig. Deze verhuiscode ontvang je van je huidige provider wanneer je je overeenkomst met hen beëindigd. Je kunt de verhuiscode invoeren tijdens je bestelling in onze shop. Let ook op dat je provider een eventuele registrar lock heeft verwijderd voordat je de verhuizing aanvraagt.

Tijdens de verhuizing ontvangen de registrant contact en de administrative contact een e-mailbericht met het verzoek akkoord te gaan met de verhuizing. Je gaat akkoord door te klikken op de bevestigingslink in de e-mail. Het is mogelijk dat je provider zichzelf als registrant contact of administrative contact heeft opgegeven, waardoor zij de bewuste e-mail ontvangen en niet jij. Neem voor de zekerheid ook hierover van tevoren contact op met je provider.

Zestig dagen nadat je een .com-domeinnaam bij je huidige provider ter registratie heeft aangevraagd, kan de domeinnaam worden verhuisd.

Werkt de oude provider niet voldoende mee?

1.Controleer via de whois of je als eigenaar en/of admin contact vermeld staat.
2.Controleer wie je registrar of sponsoring registrar is.
3.Neem contact op met je registrar of sponsoring registrar, zij zijn verplicht je te helpen.
4.Verzoek hen de juiste e-mailadressen in te stellen bij registrant en admin contact.
5.Verzoek hen de domeinnaam vrij te geven voor verhuizing.
6.Verzoek hen je (eventueel) de verhuiscode (Auth ID) toe te sturen.
7.Neem contact met ons op zodra je deze informatie ontvangen hebt.

Verhuizen .be-domeinnamen

Wij vragen voor u de verhuiscode aan, deze ontvangt u in uw mailbox welke u weer naar ons toe stuurt, verhuiscode@wned.nl Wanneer wij de verhuizing voor .be-domeinnamen aanvragen, ontvangt het licensee-contact e-mailadres een e-mail. je geeft toestemming voor de verhuizing door op die e-mail te reageren. Wanneer je geen e-mail ontvangt en toch eigenaar bent van de domeinnaam, stuur dan een fax naar Dns.be op je eigen briefpapier of met een kopie van je legitimatiebewijs. Vermeld hierin dat je toestemming geeft voor de verhuizing van de domeinnaam. Hiervoor kun je een standaardbrief bij ons opvragen. Graag ontvangen wij dit verzoek via ons beveiligde supportformulier. Door deze verificatie kunnen we je sneller en gerichter van dienst zijn.

Verhuizen .eu-domeinnamen

Wanneer wij de verhuizing voor .eu-domeinnamen aanvragen, ontvangt het registrant e-mailadres een e-mail. Je geeft toestemming voor de verhuizing door op die e-mail te reageren. Wanneer je geen e-mail ontvangt en toch eigenaar bent, stuur dan een fax naar EurID op je eigen briefpapier of met een kopie van je legitimatiebewijs. Vermeld hierin dat je toestemming geeft voor de verhuizing van de domeinnaam. Hiervoor kun je een standaardbrief bij ons opvragen. Graag ontvangen wij dit verzoek via ons beveiligde supportformulier. Door deze verificatie kunnen we je sneller en gerichter van dienst zijn.

Quarantaine .nl-, .eu-, .be-domeinnamen

Een domeinnaam staat maximaal 40 dagen in quarantaine. Dit is de periode waarin de eigenaar een domeinnaam na de registratiebeëindiging alsnog kan claimen, terwijl de domeinnaam niet door derden geregistreerd kan worden. Je kunt je domeinnaam vanuit quarantaine naar Wned.nl verhuizen. Je betaalt hiervoor éénmalig € 125,-

Verhuizen .nu-domeinnamen

Voor een verhuizing van een .nu-domeinnaam heb je twee formulieren nodig. Zodra je een verhuizing van een .nu-domeinnaam aanvraagt, ontvang je van ons de daarvoor benodigde formulieren. Als de eigenaar ook verandert, heb je drie formulieren nodig en rekent Nunames extra kosten ter hoogte van € 185,-. Ook een naam die anders geschreven naam geldt voor Nunames als wijziging van eigenaar. De exacte naam waarmee je .nu-domeinnaam is geregistreerd, kun je bij je huidige provider opvragen.